Dzisiaj jest wt wrz 02, 2025 1:21 pm

Kody Kreskowe

Jakie funkcje dodać, co ulepszyć...

Czy uważasz, że funkcja kodów kreskowych może być dla Ciebie przydatna?

Czas głosowania minął czw paź 14, 2010 5:32 pm

Tak
7
88%
Nie
1
13%

Liczba głosów : 8

• Autor
  • Wiadomość

matii

Kody Kreskowe

Postczw wrz 30, 2010 5:32 pm

Witam
Nikt jeszcze tego nie zaproponował, ale myślę że to dobry pomysł.
Chodzi o stworzenie modułu dla programu Pyxis drukującego kody kreskowe na fakturach i np. na książeczkach wpłat w celu umożliwienia użytkownikom płatności, za nasze rachunki, w sieci Via Moje Rachunki (sklepy, stacje benzynowe itp...)
Przesłałem już specyfikację kodu do twórcy programu, lecz chce On poznać Wasze opinie na ten temat.
Zapraszam do dyskusji.

Jardo

Postczw wrz 30, 2010 7:06 pm

A jaka jest uniwersalna specyfikacja kodu kreskowego i co w nim ma się znajdować?

Temat już był podejmowany ale nie został wprowadzony w życie wobec braku ujednoliconego standardu zapisanych w nim danych.

matii

wytyczne

Postczw wrz 30, 2010 7:21 pm

Dostałem od firmy wytyczne jakie muszą spełniać kody. Jeśli ktoś chce poczytać to proszę o maila. matii@intermatik.eu

Markus

Postczw wrz 30, 2010 11:50 pm

Jaką prowizje klient płaci..

matii

prowizja

Postpt paź 01, 2010 8:22 am

Maksymalna prowizja to 1,99 czyli i tak taniej niż na poczcie czy w banku (przy okienku). Możesz również ulżyć klientowi w tej prowizji i przejąć część na siebie. Jak masz np jakiś sklepik lub biuro, to jest możliwość zainstalowania na kompie programu, dokupienie czytnika i przyjmowanie wpłat innych wystawców (energia, woda, gaz itp.) od tego dostajesz jakaś prowizje, ale nie jestem tak daleko więc nie znam szczegółów.

Wróć do Propozycje użytkowników