Wątek rozliczeń masowych i subkont dość często się powtarza, może posiadacze takich rachunków podaliby kilka szczegółów co do prowadzenia takiego rachunku bo na stronach banków zbyt wiele nie podają. Kilka ofert które znalazłem nie mają podanych cen za wykorzystywane/ilość subkont a sam rachunek też nie jest za ciekawy, opłata za prowadzenie i opłaty za operacje na rachunku czasem dość spore.
Proponuję ranking takich kont z krótkim opisem i kosztami prowadzenia, pewnie wiele osób takie konto interesuje.
Hm, chyba mało ISP korzysta z takich rachunków bo jakoś mało wpisów, szkoda bo ktoś kto dopiero chce takie konto założyć miałby jakieś rozeznanie w temacie.
Po ilosci pytan jakie mam w tym zakresie coraz wiecej osob w to wchodzi. I slusznie, bo to wielkie ulatwienie i coraz bardziej staram sie to funkcjonalnosc rozwijac i w miare mozliwosci automatyzowac.
Witam !
Odświeże temat - a czy z banków dostajecie tylko txt, czy macie jakieś panele umożliwiające filtrowanie płatności w systemie po numerze rachunku
wg. zadanych dat ?
Jak bank dostarcza plik (ściąga się z systemu, mailem itd.)
Proszę o info chciałbym porównać i wybrać być może coś lepszego niż mam.